Åbningstider:  Man‑Fre  09:00‑17:00   Lør‑Søn og hverdagsaftner kun efter aftale
Tlf.:  42 29 78 78

Min iPhone vil kun lade op, hvis jeg holder stikket på plads med fingrene, eller hvis jeg lægger telefonen på en bestemt måde!?

Dette er et velkendt problem. Lommeuld og andet fnulder kan sætte sig i ladestikket og med tiden blive presset sammen til en hård klump, der spærrer for kontakterne i ladestikket.

Ofte kan vi rense ladestikket, så det kommer til at fungere igen, men der kan også være knækket en eller flere af de skrøbelige kontakter i stikket. Men så kan vi skifte stikket. Uanset, så får vi hurtigt din iPhone klar til opladning igen – uden du skal holde kablet på plads med fingrene!

Jeg lader min iPhone op hver nat, men kl 11 om formiddagen skal jeg have fat i laderen igen!?

Det er et velkendt problem at de moderne mobiltelefoner, med deres store touchskærm og mange trådløse forbindelser bruger en del strøm. Og selv om Apple løbende forbedre både processor og batterier, så skal batterierne lades op – ofte.

Men en mobiltelefon skal ikke være afhængig af en oplader, så kunne vi lige så godt have beholdt den gammeldags telefon med stik i væggen. Så oplever du pludselig forringet batteri tid på din iPhone, så kan det være batteriet der skal skiftes.

Hos SmartPhoneAmbulancen kan vi teste dit batteri inden vi skifter det. Testen viser bl.a. hvor mange gange dit batteri har været op- og afladet. Vi kan også se batteriets nuværende kapacitet ved fuld opladning. Begge dele giver en god indikation af batteriets tilstand.

Find reparationspriser her:

Batteri- og ladereparationer i år

Rensning af ladestik
Udskiftning af batteri
Udskiftning af ladestik

Call us to get a free quote now